NLP Coach opleiding training

NLP Coach opleiding training

12 daagse NLP Coach opleiding - training

NLP is een effectieve methode die uitermate goed past binnen de context van Coaching. NLP kan je dan ook zien als een middel om toe te passen binnen je rol als Coach. Coaching is een vak waarbij je de Coachee ondersteund bij het in beweging komen van de Huidige situatie naar de Gewenste situatie.

Om als Coach in het werkveld aan de slag te gaan heb je kennis, vaardigheden en eigenschappen nodig om succesvol te zijn. In deze NLP Coachopleiding leer je juist het vak Coachen door  zowel kennis op te doen over de inhoud van coachen als het aanleren van verander strategieën, transformatie processen en modellen.  Door te oefenen zal je vaardig worden om zelfstandig of binnen een organisatie het beroep als Coach uit te oefenen.  Deze opleiding is toegankelijk als je een NLP practitioner opleiding hebt gevolgd.  Dit mag ook als je bij een ander instituut je NLP Practitioner hebt behaald.

Inhoud

Programma

Bekijk het programma overzicht en het resultaat van de training.

Prijs
€ 2.150,00
Duur
12 dagen
Inbegrepen in de opleiding

Deelname is inclusief een NLP Certificaat, uitgebreide reader, werkboek NLP, deelname aan intervisie en toegang tot de NLP-UNI community. Ook is de prijs inclusief verblijf, uitgebreide lunch en onbeperkt koffie en thee.

NLP Coach is een uniek samengesteld  programma

Deze 12 daagse NLP Coach opleiding is opgebouwd volgens een goed doordacht programma met  heldere doelstellingen. Na de opleiding (NLP Coach opleiding) ben je in staat:

 • Intake gesprek te houden en de coachvraag scherp te stellen.
 • Opmaken van een coachagenda en coachovereenkomst
 • Het ontwikkelen en vaststellen van een plan van aanpak
 • Begeleiden en coachen volgens structuur
 • Tussentijdse evaluatie en eindevaluatie
 • Inzicht in overdracht en tegenoverdracht
 • Acquisitie en ondernemerschap
 • Inzicht hebben in waarden, ondersteunende en of beperkende overtuigingen en modelleren.
 • Diverse veranderingstechnieken kunnen uitvoeren zoals het hoefijzermodel, re-imprint, kerntransformatie, criteria spin, mentorenoefening, integratie van conflicterende overtuigingen.
 • Het kunnen werken en omgaan met emoties: drop down techniek, free body techniek en score dance.
 • Je bent in staat om eigen patronen, blokkades, schaduwkanten te herkennen en erkennen, en tevens de diverse technieken kunnen toepassen
 • Systemisch Coachen
 • NLP coachen met tijdlijnen

NLP Coach opleiding bestaat uit 4 modules

Module 1: De kern en basis van coaching
bestaat uit 4 lesdagen waarbij  het vooral gaat om alles wat je nodig hebt om als Coach aan de slag te gaan. Denk hierbij aan intake, coachvraag, agenda en opbouw van een coachtraject.
Module 2: Verdieping NLP Coach
zijn 4 lesdagen waarbij je de kennis en technieken leert toepassen welke aangeboden worden  in de NLP Masteropleiding. Zo leer je omgaan met overtuigingen, waarden & criteria,  schaduwwerk e.d.
Module 3: Acquisitie en ondernemerschap.
Hierbij wordt je in 2 lesdagen voorbereid op ‘’hoe’’ jij je als Coach in het werkveld kan positioneren. Je kan nog zo goed kunnen Coachen, als je niet weet wat de Markt is en je doelgroep, is het niet gemakkelijk om aan klanten te komen.
Module 4 : Systemisch Coachen
Het doel van deze 2-daagse Systemisch Coachen is om de verborgen dynamieken en daarmee de verstoorde verhouding zichtbaar te maken binnen de context van een systeem waar de Coachvraag zich afspeelt. Of dit nu een familie systeem is , of een organisatie, schoolsysteem of sportteams, het zijn allemaal systemen met hun eigen kenmerk. In de basis gelden er drie uitgangspunten of natuurwetten: Binding, Ordening en Balans.

De opleiding wordt afgesloten met een praktijk toets.

NLP en deelname aan de opleiding

De NLP  Coach opleiding is een 12-daagse opleiding en de investering bedraagt € 2150,-- en is vrijgesteld van b.t.w. Deelname is inclusief  een NLP Coach Certificaat, uitgebreide reader, werkboek NLP, deelname aan intervisie en toegang tot de NLP-UNI community. Ook is de prijs inclusief verblijf, uitgebreide lunch en onbeperkt koffie en thee.

Erkende opleiding

Wij bieden een erkende NLP opleiding waarbij door de NVNLP erkende certificaat behoort. Wij vinden het integreren van NLP in je dagelijkse leven belangrijker dan dat je alles weet over NLP. Kennis is belangrijk, echter begrijpen en toepassen zal het verschil maken. Om aan de eisen te voldoen mag je niet meer dan 1 lesdagen missen. Als je een dag niet aanwezig kan zijn is het mogelijk om de lesdag in te halen in een andere groep of bij de door ons georganiseerde inhaal lesdagen. De eindopdracht van de NLP Coach opleiding bestaat uit het coachen van een Coachee in de praktijk.

Kies de lesdata die jou past

Ieder mens leert op zijn eigen unieke wijze. De één leert door eerst te observeren en de ander heeft een stappenplan nodig. Weer een ander wilt gewoon doen en aan de slag. Dit geld ook voor het tempo. Wij sluiten graag aan bij de frequentie die bij jou past.

We bieden meerdere frequenties aan: