Mayana van Noort
Mayana van Noort

Mayana's interesse in de zin van het bestaan begon al op zeer jonge leeftijd. Naast haar werk als professioneel zangeres volgde zij wereldwijd diverse persoonlijke ontwikkeling opleidingen. In 1999, kwam ze er tijdens een NLP oefening achter dat ze behalve het zingen, een nieuwe weg in wilde slaan namelijk, anderen inspireren hun eigen kracht ten volle te ervaren. Deze beslissing was het begin van een wonderlijke ontdekkingsreis die nog steeds voortduurt. Middels haar trainingen, muziek, meditaties & boeken, nodigt zij al vele jaren mensen in binnen-en buitenland uit om vanuit liefde en vrijheid, leiderschap over hun eigen leven te nemen.

Opleidingen

Yoga/ Aerobics & Meditatie Instructor, Mind & Body Coaching, Intuitive Ontwikkeling & Energy Work, Train de Trainer, NLP,  Emotional Balance, Hearthealing & Zhen Chi, Chakra Balancing, Coach-opleiding,.

Leermeesters

Zoveel leermeesters, maar momenteel zijn de belangrijkste: Dieren, de natuur, muziek. Mijn man, mijn vriendinnen en familie. Het leven zelf.

Mijn vallen-en opstaan, mijn genieten, mijn eigen hart.

Eigenschappen

Open, compassievol, ondersteunend, reflecterend

Levenslessen

Koningin van de wereld wilde ik vroeger worden.

Dat leek me wel zo handig want dan zou iedereen gelijk behandeld worden en oorlog niet bestaan. Het was het begin van een pad van zoeken naar mijn eigen waarheid. Ik raakte veel kwijt: mijn huis, geld, zekerheden en veiligheid.Ik leerde op het podium en daarbuiten steeds meer over mijn kracht en kwetsbaarheid. Over het verschil tussen identiteit en gedrag, over angst en over liefde. Pas nadat ik me niet langer blind staarde op antwoorden van anderen, en mij meer ging focussen op de stem van binnen, viel alles op z’n plek.

De reis naar binnen. Radicale ‘non-judgemental’ zelfreflectie.Dwars door alle door mijzelf in het leven geroepen onzin heen, terug naar de kern.Van zoeken naar vinden.Met vallen en opstaan leerde ik begrijpen dat ik, door koningin van mijn eigen ‘innerlijke wereld’ te zijn, ik het gelukkigst ben.

Lijfspreuk

Ik adem liefde, ik breng liefde, ik ben liefde.