NLP Master opleiding

NLP Master opleiding

15 daagse NLP Master opleiding

Deze NLP Master is een verdieping op de practitioner opleiding. Alles wat je aan kennis en inzichten in de Practitioner opleiding hebt verworven, wordt in deze Master opleiding verder uitgediept. Je komt tot de essentie  van NLP en jezelf!

In de NLP Master Practitioner ligt het accent op de hogere abstractieniveaus en zullen we onder andere met diepgaande verandertechnieken aan de slag gaan. Alles is gericht op ‘het toepasbaar maken’ in je dagelijks leven.

Inhoud

Programma

Bekijk het programma overzicht,  het resultaat van de training en de aankomende lesdata

Prijs
€ 2.950,00
Duur
15 dagen
Inbegrepen in de opleiding

Deelname is inclusief een erkend internationaal NLP Certificaat, uitgebreide reader, werkboek NLP, deelname aan intervisie en toegang tot de NLP-UNI community. Ook is de prijs inclusief verblijf, uitgebreide lunch en onbeperkt koffie en thee.

NLP Master een programma met heldere doelstellingen

Deze 15 daagse NLP Master opleiding is opgebouwd volgens een goed doordacht programma met  heldere doelstellingen. Na de opleiding (NLP Master training) ben je in staat:

  • Verdieping van kennis, vaardigheden en houding op het niveau van overtuigingen, identiteit en missie.
  • Inzicht hebben in waarden, ondersteunende en of beperkende overtuigingen en modelleren.
  • Diverse veranderingstechnieken kunnen uitvoeren zoals het hoefijzermodel, re-imprint, kerntransformatie, criteria spin, mentorenoefening, integratie van conflicterende overtuigingen.
  • Kennis, inzicht en het toepassen van meta-programma’s.
  • Het kunnen werken en omgaan met emoties: drop down techniek, free body techniek en score dance.
  • Het uitvoeren en overdragen van een modelleer opdracht.
  • Om de technieken en NLP principes te betrekken op jezelf en de ander
  • Je bent in staat om eigen patronen, blokkades, schaduwkanten te herkennen en erkennen.

NLP en ondersteuning van  jouw persoonlijke ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling en groei staat centraal in deze NLP training.

Je gaat gedachten en gevoelens leren herkennen en erkennen om vervolgens er uiting aan te geven om vervolgens de juiste actie te maken met het gewenste effect. Wij ondersteunen jouw als deelnemer middels intervisie bijeenkomsten, het maken en bijhouden van een PAP (persoonlijk aandacht plan) ,reflectie en coachgesprek. Bekijk hier hoe wij jouw ondersteunen.

NLP en deelname aan de opleiding

De NLP Master Coach opleiding duurt 10 dagen en de prijs bedraagt € 2950,-- en is vrijgesteld van b.t.w. Deelname is inclusief een erkend internationaal NLP Certificaat, uitgebreide reader, werkboek NLP, deelname aan intervisie en toegang tot de NLP-UNI community. Ook is de prijs inclusief verblijf, uitgebreide lunch en onbeperkt koffie en thee.

Erkende opleiding

Wij bieden een erkende NLP opleiding waarbij door de NVNLP erkende certificaat behoort. Wij vinden het integreren van NLP in je dagelijkse leven belangrijker dan dat je alles weet over NLP. Kennis is belangrijk, echter begrijpen en toepassen zal het verschil maken.
Om aan de eisen te voldoen mag je niet meer dan 2 lesdagen missen. Als je een dag niet aanwezig kan zijn is het mogelijk om de lesdag in te halen in een andere groep of bij de door ons georganiseerde inhaallesdagen. De eindopdracht van de NLP Master opleiding bestaat uit het modelleren van een expert. In de opleiding leer je de onderdelen van Modelleren.