NLP Practitioner training

NLP Practitioner training

17 daagse NLP Practitioner training

De NLP Practitioner opleiding /training geeft je inzicht in je eigen manier van denken, voelen en handelen. Je onderzoekt de impact van jouw eigen gedrag en leert hoe je meer keuzevrijheid in jouw handelen kunt creëren. Je wordt bewust van jouw manier van reageren op een gebeurtenis  in de  buitenwereld. Je leert effectieve NLP technieken en krachtige communicatievaardigheden waarmee je in staat bent jezelf richting te geven.

Of je nu adviseert, leiding geeft, traint en of coacht, in de relatie met de ander kun je jouw manier van communiceren ontdekken.

De opleiding kenmerkt zich door de voortdurende afwisseling tussen theorie en praktijk. Ervaringsgericht leren staat centraal waarbij het geleerde gekoppeld wordt aan de praktijk. De opleiding leidt jou op tot erkend NLP Practitioner en geeft toegang tot de NLP Master Practitioner training.

Inhoud

Programma

Bekijk het programma overzicht, het resultaat van de training en de aankomende lesdata

Prijs
€ 2.950,00
Duur
17 dagen
Inbegrepen in de opleiding

Deelname is inclusief een erkend internationaal NLP Certificaat, uitgebreide reader, werkboek NLP, deelname aan intervisie en toegang tot de NLP-UNI community. Ook is de prijs inclusief verblijf, uitgebreide lunch en onbeperkt koffie en thee.

NLP een programma met heldere doelstellingen

Deze 17 daagse NLP opleiding is opgebouwd volgens een goed doordacht programma met  heldere doelstellingen. Na de opleiding (NLP training) ben je in staat:

  • Een relatie op te bouwen die gebaseerd is op wederzijds begrip en vertrouwen
  • Verschillende krachtige NLP technieken uit te voeren en toe te passen binnen de gewenste context
  • De basis principes van NLP toe te passen op de verschillende niveaus van leren en ontwikkelen
  • Doelgerichte communicatie uit te oefenen waarbij  het verkennen van het wereldmodel van jezelf en de ander centraal staat.
  • Een eigen visie te ontwikkelen en deze vorm te geven van idee naar resultaat

NLP en ondersteuning van  jouw persoonlijke ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling en groei staat centraal in deze NLP training. Je gaat gedachten en gevoelens leren herkennen en erkennen om vervolgens er uiting aan te geven om de juiste actie te maken met het gewenste effect. Wij ondersteunen jouw als deelnemer middels intervisie bijeenkomsten, het maken en bijhouden van een PAP (persoonlijk aandacht plan) ,reflectie en coachgesprek. Bekijk hier hoe wij jouw ondersteunen.
NLP en deelname aan de opleiding.

De NLP practitioner opleiding duurt 17 dagen en de prijs bedraagt € 2950,-- en is vrijgesteld van b.t.w. Deelname is inclusief een erkend internationaal NLP Certificaat, uitgebreide reader, werkboek NLP, deelname aan intervisie en toegang tot de NLP-UNI community. Ook is de prijs inclusief verblijf, uitgebreide lunch en onbeperkt koffie en thee.

Erkende opleiding

Wij bieden een erkende NLP opleiding waarbij door de NVNLP erkende certificaat behoort. Wij vinden het integreren van NLP in je dagelijkse leven belangrijker dan dat je alles weet over NLP. Kennis is belangrijk, echter begrijpen en toepassen zal het verschil maken. Om aan de eisen te voldoen mag je niet meer dan 2 lesdagen missen. Als je een dag niet aanwezig kan zijn is het mogelijk om de lesdag in te halen in een andere groep of bij de door ons georganiseerde inhaallesdagen.