Wie zijn wij?

Aandacht voor jou en jouw wereld model staan bij ons centraal!

Wij zijn gespecialiseerd in NLP en op welke wijze je NLP leert en integreert in je dagelijks leven . Vanaf  2004 ondersteunen wij in groei en ontwikkeling van mens en organisatie. NLP gebruiken wij als een functioneel  instrument om je eigen gedachten, gevoelens en handelen te onderzoeken, je gewenste  doelen te bereiken, effectiever te communiceren, aansluiting te maken met de ander, je vermogens om te zetten in vaardigheden en effectief gedrag.

Alles staat in het teken van het hebben van keuzevrijheid om in een situatie zo effectief mogelijk te kunnen handelen.  We werken vanuit de praktijk, met een gezonde dosis theorie als basis. Je kan namelijk wel veel over NLP weten of het begrijpen maar in het toepassen zit de werkelijke ervaring en beleving.

Wij kiezen er voor om onze groepen niet groter te laten zijn dan maximaal 12 deelnemers. Ook steven wij ernaar om met twee trainers de opleiding te geven. Hierdoor blijven wij de kwaliteit bewaken en kunnen wij persoonlijke aandacht en ondersteuning garanderen.
Onze trainers zijn opgeleid in NLP en hebben daarnaast veel ervaring in het ontwikkelen van mens en organisatie. Ze zijn allemaal werkzaam in het beroepenveld zodat de koppeling met de praktijk centraal staat.

Leuker leren…wist je dat je in je eerste 7 levensjaren meer essentiële aspecten leert dan de rest van je leven? Lopen, fietsen, praten, zwemmen etc. In deze fase is er namelijk veel support en kan en mag je experimenteren. Na je 7e  wordt het belangrijk wat de buitenwereld er van vindt. We gaan rekening houden met en willen het goed doen en geen fouten maken. Hiermee beperken we onszelf in het ontdekken en experimenteren van nieuwe mogelijkheden en of vaardigheden. Leren kan dan ook leuk zijn als je op een veilige wijze mag vallen en opstaan.

Falen bestaat niet er is alleen feedback (vooronderstelling NLP)

Wij bieden jou....

  • Een NLP opleiding waarin jouw ontwikkeling centraal staat
  • Professionele NLP Trainers welke in verbinding staan met het  bedrijfsleven
  • Meerdere invalshoeken vanwaar NLP benaderd en ingezet kan worden
  • Een gecertificeerde NLP opleiding
  • Betaling van de opleiding in termijnen
  • Persoonlijke aandacht door een groepsgrootte van maximaal 12 deelnemers
  • Verschillende frequenties om deel te nemen: 2 vrijdagen in de maand of 1 x per maand drie lesdagen op de donderdag, vrijdag en zaterdag

De basiswaarden vanuit wij werken zijn:

Bewust. Het herkennen en erkennen van ons eigen handelen
Verantwoordelijk. De bereidheid om te reflecteren op eigen acties en zo nodig de juiste actie te nemen om effectief resultaat te bereiken
Gepassioneerd. De motivatie om tijd en energie te steken in de ontwikkeling van jezelf en de ander
Flexibel. Er is geen goed en fout. Er is een keuze om zaken vanuit een breder perspectief te bekijken zodat het meest effectieve gedrag toegepast kan worden
Authentiek. Ieder mens is uniek en mag vertrouwen op zijn/haar eigen kwaliteiten
Pro-actief. Het nemen van initiatieven en het aangaan van uitdagingen om nieuwe vaardigheden aan te leren
Respectvol. Naar onszelf, maar ook naar natuur, maatschappij en medemens

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of schrijf je in voor een kennismakingsgesprek