Anthony Sinke
Anthony Sinke

Anthony is internationaal gecertificeerd NLP trainer/coach. Hij is gecertificeerd Eriksoniaanse hypnotherapist, gespecialiseerd in de leer van SchaduwIntegratie.

Anthony heeft zijn sporen verdiend in zowel het onderwijs als het bedrijfsleven. Hij is zelfstandig ondernemer, coacht en leidt sinds 1998 mensen op en leidt vanaf 2004 een eigen NLP instituut. Een groot aantal disciplines heeft deze ervaren docent tot zijn beschikking, waaronder Neuro Linguïstisch  Programmeren(NLP).

Opleidingen

NLP Trainer, HUNA Master, Professioneel Coaching, Hypnose Therapist, Provocatief Coach,  SchaduwIntegratie Coach, Familie-Organisatie opstellingen, Systemisch Coachen

Leermeesters

Paul Liekens, Eric Sneider , Abraham Kawai, Swami Premananda, Debbie Ford, Serge Kahili King, David Deida

Eigenschappen

Leergierig, onderzoekend, ondersteunend, confronterend

Levenslessen

Op mijn 16e verloor ik plotseling mijn haar. Mijn wereld beeld verschoof, waardoor ik doorleefde dat ik geen invloed heb op de gedachten en gedragingen van andere mensen. Ik leerde wel ‘’hoe’’ ik ermee om kan gaan. Op mijn 29e besloot ik te stoppen met het voorzetten van het familie bedrijf. De onthechting en overbodig zijn was een leerzaam traject van 7 jaar.  Dagelijks zet het leven lessen voor mij neer. Of het nu is in mijn relatie met partner, kinderen en of werksituatie. Het biedt mij de kans om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gevoelens en gedachten.

Lijfspreuk

Als het werkt en het is effectief ga er dan mee door. Werkt het niet of is het niet effectief, leer het dan anders doen.