Gert Visser

Gert is naast zijn werk als strategisch adviseur bij de overheid als sinds 2005 bezig met persoonlijk leiderschap en effectieve communicatie. Begin 2012 kwamen deze elementen mooi samen toen hij kennismaakte met NLP bij TC Academy. NLP gaat voor hem over denken én doen, sensitiviteit én keuzevrijheid. Zo heeft hij geleerd om vanuit contact met zichzelf en verstandhouding met de ander, goede strategische keuzes te kunnen maken. In de NLP Practitioner brengt hij een solide inhoudelijke NLP-basis en mooie persoonlijke ervaringen in. Gert is na de NLP Practitioner en NLP Master Practitioner mentor en co-trainer geweest en heeft een trainersopleiding gevolgd. Hij is nu gecertificeerd NLP trainer en is verantwoordelijk voor de NLP Practitioner opleiding van NLP UNI.

Opleidingen

NLP trainer, Mindfulness trainer, specialisatie Teamontwikkeling en opleiding Teamcoach.

Leermeesters

Direct door Anton Tenkei Roshi, Jiun Hogen Roshi, Niko Sojun Sensei, Anthony Sinke en Richard Spek. Geïnspireerd door Eckhart Tolle en David Deida.

Eigenschappen

Positief, ruimdenkend en enthousiast. Geïnteresseerd in de beweegredenen van mensen, de kansen voor samenwerking en het versterken van persoonlijk leiderschap.

Levenslessen

Ik ben opgegroeid met de overtuiging: Alles moet je zelf doen. Vanuit die gedachte werkte ik hard en werd ik een volleerd perfectionist. Tot ik erachter kwam dat al dat rennen en controleren mij meer belemmerde dan opleverde. Dat ik mijzelf moe had gemaakt. Vanaf dat moment is de aandacht komen te liggen op het ervaren van vrijheid en verbinding. Wat aandacht geeft groeit, maar 40 jaar streven naar perfectie is niet zomaar weg. Daarom richt ik mij nu dagelijks op de vrijheid om volledig mijzelf te kunnen zijn en de verbinding met mijn eigen kern én mijn omgeving.

Lijfspreuk

De waarheid bestaat niet, alles is perceptie.